[ps2id id = 'webnodefree' target = ”/]

Ezt feltétlen tudnod kell!

 


Veled is előfordult már, hogy bármit megeszel, utána azt érzed, hogy fáradt, puffadt vagy?

Manapság annyi diéta kering már a köztudatban, hogy fogalmunk sincs, melyik a nekünk való.

Mióta az 1970-es években széles körben elterjedt a feldolgozott ételek fogyasztása, az ellenőrző hatóságok egyszerűen nem törődnek az adalékanyagok viselkedésre gyakorolt hatásával. Ez 2008 áprilisában változott meg drámai módon, amikor az angol élelmiszer vizsgáló hatóságok hat mesterséges színezék használatának önkéntes korlátozását javasolták,...

Az agy semmilyen más hajtóanyaggal nem tud működni, csakis szőlőcukorral. A gyümölcsben szőlőcukor és gyümölcscukor is van.


Korábbi bejegyzések, amik érdekelhetnek!

A legegyszerűbben elkészíthető vajpótló, vagy kence, mártogató, ahogyan szeretnéd.

A babfélék esetében ugyanazokat az előkészítő munkálatokat kell elvégeznünk, mint más hüvelyesek esetében, azaz szükséges a bő vízben történő, legalább 12 órás áztatás, azt követően a kb. egy-másfél órás főzés. Az első főzőlevet itt is lecserélhetjük, a második lébe tegyük a fűszereket és a sót. A főzési idő függ a növény fajtájától és tárolásának...

1 csésze főtt csicseriborsó1 csészényi megpárolt sütőtök1 csésze víz
1/2 citrom leve3-4 evőkanál olívaolaj lehet (napraforgó is)1 evőkanál szárított lestyán1-2 teáskanál (ízlés szerint) adalékmentes tiszta só

A magas olajtartalmú magvak, a gabonafélék és a csonthéjas gyümölcsök feldolgozásával sokféle ízű növényi tejet nyerhetünk, amelyek kitűnően alkalmasak az ételek készítésekor a tehéntej helyettesítésére állaguknál fogva is, és mivel magas kalciumtartalommal rendelkeznek.


Ez is érdekelhet:

Kategóriák

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
[ps2id id = 'webnodefree' target = ”/]